Ankara'daki saldırıya 11 gözaltı var!

Ankara'daki saldırıya 11 gözaltı var!

Ankara'daki canlı bomba saldırısı sonrası Tekirdağ ve Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında canlı bombanın ailesi de var.

ANKARA'daki terör saldırısı sonrası Şanlıurfa ve Tekirdağ'da 11 kişi gözaltına alındı. Eylemde kullanılan otomobili satışına aracılık ettiği belirlenen 4 kişi Ankara'ya getirilirken, eylemi gerçekleştiren canlı bombanın Tekirdağ'daki ailesi de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki hain terör saldırısıyla ilgili olarak 11 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen kadın canlı bombanın kimliğinin belirlenmesinin ardından polis plakası belirlenen otomobilin peşine düştü. Aracın Viranşehir'de ismi açıklanmayan yaşlı çift tarafından Cumhuriyet Caddesi'ndeki galeriye satıldığını belirleyen polis, düzenlenen operasyonda M.A.D, N.B, İ.D. ve A.D'yi gözaltına aldı.

POLİS O 3 KİŞİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, Ankara'ya götürüldü. Bu arada zanlıların ifadeleri doğrultusunda aranan 3 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

CANLI BOMBANIN AİLESİ GÖZALTINDA

Öte yandan Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştirdiği belirlenen canlı bombanın Tekirdağ'da yaşayan ailesi de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.