AÖF ara sınav soruları yayımlandı

AÖF ara sınav soruları yayımlandı

12-13 Aralık tarihinde yapılan AÖF sınavları sona erdi. AÖF sınavına giren öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF sınavı soru ve cevapları açıklandı mı? İşte ayrıntılar..

Hafta sonu yapılan Açıköğretim Fakültesi ara sınav soruları ve cevapları yayınlandı

AÖF Sınav Sorularına Nereden Ulaşılır?

AÖF sınav sorularına ve cevaplarına size vereceğimiz link sayesinde ulaşabilirsiniz.. Bu sayfadaki "Oturum Açmak İçin Tıklayınız" seçeneğine tıklayınız. Eğer sisteme kayıtlı değilseniz sisteme giriş yapmanız mümkün değildir. Şifrenizi unuttuysanız "Şifremi Unuttum" seçeneğine veya "Tek Kullanımlık Kod ile oturum açmak istiyorum" seçeneğine tıklayıp, tek kullanımlık bir kod edinmeniz gerekmektedir. Kod edinmek için de "Kod edinme isteğinde bulunun" seçeneğine tıklayınız. Kod edinmeniz için açılacak olan sayfada bulunan ilgili yerlere bilgilerinizi yazdıktan sonra tek kullanımlık kodunuzu ekranda yazmış olduğunuz telefon numarasında kısa mesaj olarak görebilirsiniz.

Eğer açıköğretim sisteminde öğrenci kaydınız bulunuyorsa sizden istenen sisteme kayıtlı T.C. kimlik numarası veya E-Posta adresi bölümünü doldurduktan sonra sisteme kayıtlı olan şifrenizi yazıp "Oturum Aç" seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra işleminizi ilgili alandan seçerek gerçekleştirebilirsiniz.

AÖF Sınav Soruları Giriş Sayfası İçinTIKLAYINIZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.