AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2013 yılı 9-10 Şubat Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavına girenlerin gözü kulağı AÖF'nin resmi sitesinde olacak. Soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçlarıyla ilgili, AÖF yetkililerinden bir açıklama geldi

 

Açıköğretim Fakültesi Rektörlüğü'nden alınan son bilgiye göre AÖF sınav sonuçları, sisteme girilmeye devam ediliyor. Sonuçların dün mesai bitimine kadar açıklanacağı bildirilmişse de yetkililer, sınav sonuçlarının sisteme girişinin yetiştirilemediğini açıkladı. Sonuçların 4 Mart Pazartesi günü açıklanacağını bildirmişti. 
 
AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilecek?
Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx linkine tıklayarak kullanıcı ve şifrelerini girecek ve sınav sonucunu öğrenecek. Sınav sonuçalrını öğrenmek için e posta ve TC Kimlik Numarası bilgilerinin mutlaka girilmesi gerekiyor.
 
AÖF öğrencilerine önemli uyarı:
Kullanıcı hesabınızı ve şifrenizi girmeden önce login.anadolu.edu.tr adresine bağlı olduğunuzdan ve güvenlik sertifikasının Anadolu Üniversitesi'ne ait olduğundan emin olmalısınız. Gezintiniz sona erdiğinde web sitemizden güvenli bir şekilde ayrılmak ve oturmunuzu kapatmak için kullandığınız internet gezgini uygulamanızı mutlaka kapatınız!
 
Hesabınızın güvenliği için şifreniz, üniversitemizin şifre politikasına uygun olmalıdır. Şifre politikamız hakkında geniş bilgiyi Şifre Değişikliği sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.