AÖF'den öğrencilere işkence

AÖF'den öğrencilere işkence

Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinden sınav yerilerine büyük tepki

Bu hafta sonu AÖF sınavları var ve yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF),  tarihinin en büyük sınavına imza atacak.

Ancak sınava girecek öğrenciler açısından büyük bir sıkıntı var.

Sınav yerlerinin her oturum için farklı belirlenmesi öğrenciler açısından büyük bir sıkıntıya yol açıyor. Örneğin; Cumartesi sabah A okulunda sınava giren bir öğrenci öğleden sonraki oturuma B okulunda giriyor. Bu da öğrencilerin sınav sonrası diğer okul için koşuşturmalarına ve bazı durumlarda da mağduriyetlere yol açıyor.

Web sitemize e-posta gönderen birçok öğrenci AÖF'nin;  Arabası olmayan, iki okul arasında toplu taşıma olmadığı için taksiye binmek zorunda kalan, vb. öğrenciler için sınavın çok sıkıntılı geçtiğini ve bütün oturumların aynı okulda yapılmasını istediklerini belirttiiler.

Bu konuda Anadolu Üniversite'nin neden direndiğini anlamakta güçlük çeken öğrenciler, seslerinin duyulmasını istiyorlar.

Anadolu Üniversitesi olarak 'Dijital Devrim' gerçekleştirdiklerini söyleyen AÜ Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın'ının bu konuda da bir devrim yapmasını ve öğrencilerin ssesini duymusanı bekliyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.