Arda attı, Barça çoştu

Arda attı, Barça çoştu

Barcelona, La Liga'nın ilk haftasında sahasında karşılaştığı Real Betis'i 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Katalanların ilk golünü milli...

Barcelona, La Liga'nın ilk haftasında sahasında karşılaştığı Real Betis'i 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Katalanların ilk golünü milli futbolcu Arda Turan kaydetti.

La Liga'da ilk haftasında Barcelona, sahasında Real Betis'i konuk etti. Katalanlar, evinde karşılaştığı Real Betis'i 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Barca'nın ilk golü 6. dakikada milli futbolcu Arda Turan atarken, 42, 56 ve 82. dakikalarda Luis Suarez ve 37 ve 57. dakikada Lionel Messi kaydetti. Betis'in gollerini ise 21 ve 84. dakikada Ruben Castro Martin attı.

ARDA TURAN ATMAYA DEVAM EDİYOR

Sezona İspanya Süper Kupası ile başlayan Barcelona'da Arda Turan'ın performansı göz dolduruyor. Takımdan gönderileceği dahi gündeme gelen milli futbolcu, Süper Kupa'da oynanan Sevilla maçlarında 2 gol atıp, takımının kupayı almasında pay sahibi olmuştu. Yıldız futbolcu bu performansını La Liga'nın ilk haftasında oynanan Real Betis maçında da sürdürdü ve bir gol ve Messi'ye yaptığı asistle büyük alkış topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.