Aslan, son dakikada kükredi

Aslan, son dakikada kükredi

Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı son dakikada Umut Bulut'un attığı golle 2-1 mağlup etti ve kötü gidişe "dur" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa'yı son dakikada Umut Bulut'un attığı golle 2-1 mağlup etti ve kötü gidişe "dur" dedi.

MAÇIN GOLLERİ

GOL 41.DK (ADEM BÜYÜK): Donk'un orta sahadan derinleme pasıyla savunmanın arkasına sarkan Adem Büyük, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta topu ağlara yolladı: 0-1.

GOL 53.DK (BURAK): Orta alanda topla buluşan Umut Bulut savunma arkasına koşu yapan Burak Yılmaz'a kafa pasını verdi. Topla birlikte ceza sahasına giren Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra sağ ayağı ile düzgün vurdu ve top ağlarla buluştu: 1-1.

GOL 90+1. DK (Umut Bulut): Sabri'nin ceza alanına ortasında Chedjou'nun kafa vurduğu topa bu kez kale sahası içinde Umut kafa vurdu ve topu ağlara gönderdi: 2-1.

BEKLENEN 3 PUAN GELDİ

Karşılaşmanın kalan dakiklarında başka gol olmayınca Galatasaray karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak çok değerli ve anlamlı bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

SABRİ 11'DE, SNEIJDER YEDEK

Prandelli maç öncesi çok konuşulan bir 11'i sahaya sürerken haftaiçi takımla çalışmalara başlayan Sabri Sarıoğlu 6 ay sonra sahadaki yerini aldı. İtalyan teknik adam, sürpriz bir karara imza atarak maça Sneijder'le başlamadı.

OLCAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşmanın 28. dakikasında Sancak'a sert bir müdahalede bulunan Olcan, hakem Hüseyin Göçek tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Gördüğü bu kart Olcan'ın toplamda dördüncü sarı kartı olduğu için, Sarı-kırmızılı oyuncu ligin 9. haftasında karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçında takım daki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.