Atatürk Fotoğrafına Uygunsuz Hareketlerde Bulunan Lise Öğrencisi Yakalandı

Atatürk Fotoğrafına Uygunsuz Hareketlerde Bulunan Lise Öğrencisi Yakalandı

İstanbul Valiliği, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketlerde bulunan bir şüphelinin yakalandığını duyurdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir kişinin Atatürk'ün fotoğrafına karşı müstehcen hareketlerde bulunduğu tespit

İstanbul Valiliği, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketlerde bulunan bir şüphelinin yakalandığını duyurdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, bir kişinin Atatürk'ün fotoğrafına karşı müstehcen hareketlerde bulunduğu tespit edildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, olayın üzerine hemen gidildiği ve şüphelinin kimliğinin tespit edildiği belirtildi. 17 yaşındaki A.E.S. isimli lise öğrencisinin, Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketler sergilediği görüntülerin ortaya çıkması üzerine gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, olayın ciddiyeti nedeniyle adli ve idari süreç başlatıldığı ve şüpheli hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı vurgulandı. İstanbul Valiliği, Atatürk'ün anısına yapılan bu tür saygısızlıkların hoşgörü ile karşılanmayacağını ve gereken cezaların uygulanacağını belirtti. Atatürk'e olan saygı ve vefanın, Türkiye'nin temel değerlerinden biri olduğuna dikkat çekildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.