Avrupa'da kura günü! Rakiplerimiz belli oluyor

Avrupa'da kura günü! Rakiplerimiz belli oluyor

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe'yi birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Avrupa Ligi'nde de Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un muhtemel rakibi de kurada belirlenecek.

Avrupa futbolunda bugün gözler UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleşktirilecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu kura çekiminde olacak. İlk olarak TSİ 13:00'te Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi belirlenecek. Kurada seribaşı olmayan sarılacivertlilerin rakibi Monaco, CSKA Moskova, Club Brugge, Shaktar Donetsk ve Ajax'tan biri olacak. Üçüncü ön eleme turunda maçlar 28-29 Temmuz ve 4-5 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Trabzonspor ve ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek Medipol Başakşehir'in karşılaşacağı takım da TSİ 14.00'te başlayacak UEFA Avrupa Ligi kura çekiminde belirlenecek.

SON RAKİP ARSENAL!

Avrupa'daki son maçını, 28 Ağustos 2013'te Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmesinde Arsenal'e karşı oynayan Fenerbahçe, sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı.

MONACO

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i geçip, çeyrek final oynayan Fransız ekibinde Kondogbia, İnter'e satıldı. Carrasco ise Atletico Madrid'e... Milan'dan El Shaarawy ve Benfica'dan Cavaleiro, dikkat çeken transferleri.

CSKA

Rus temsilcisi sezon bittikten sonra henüz transfer yapmazken sözleşmesi biten Oliseh ile yollarını ayırdı. Akinfeev, Berezutski kardeşler, Wernbloom, Dzagoev, Tosic ve Musa gibi kaliteli futbolcular ise kadroda duruyor.

C.BRUGGE

Geçen sezon Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı eleyen ve çeyrek finale yükselen Belçika temsilcisi önemli oyuncularından hiçbirini kaybetmedi. Fizik gücü yüksek bir takım olan Brugge, transferde genç oyuncularla kadrosuna takviye yaptı.

S.DONETSK

Ukrayna'daki iç savaşı sebebi ile yıldızları bir bir takımdan ayrıldı. Ancak kadrolarında halen Avrupa futbolunun önemli isimlerinden Wellington Nem, Bernard, Fred ve Srna gibi yıldızlar var. Ve Mircea Lucescu da hala takımın başında...

AJAX

Frank de Boer'un takımı geçen sezon Hollanda Ligi'ni PSV'nin ardından ikinci sırada tamamladı. Hollandalı tecrübeli defans oyuncusu Heitinga'yı ve Nemanja Gudelj'i transfer eden Ajax, Polonyalı forvet Milik'in de bonservisini aldı.

 

haber10

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.