Ayrım Yapmadan Yardımcı Olmalıyız

Ayrım Yapmadan Yardımcı Olmalıyız

Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No’lu Şube Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı işyeri temsilcileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No’lu Şube Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı işyeri temsilcileri ile değerlendirme toplantısı, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla’nın katılımıyla Başkent Öğretmenevi’nde yapıldı.

 

Özlük ve Özgürlük Mücadelemizde İşyeri Temsilcilerinin Katkısı Büyüktür

 

 

Ankara 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Çankaya İlçe Temsilcisi Oğuz Bozdemir, Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı işyeri temsilcilerinin katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, “Bir milyona yakın eğitim camiasının kalbi olan Milli Eğitim Bakanlığı’nın birer çalışanı, aynı zamanda da sendikamızın temsilcisi olarak burada bulunmaktasınız. Merhum Mehmet Akif İnan’ın öncülüğünde yola çıktığımız örgütlü mücadelemizde zaman içerisinde yapılan çalışmalarla eğitim hayatının en örgütlü yapısını oluşturduk” dedi.

 


 

Bakanlıktaki Yetkimizi Pekiştirmeliyiz

 

Özlük ve özgürlük mücadelelerinde işyeri temsilcilerinin çok büyük katkılarının olduğunu ifade eden Selvi, “Teşkilatımızın her bir üyesinin, en alt kademeden en üst kademeye kadar olan hiyerarşik yapıda, yaptığımız çalışmalarda elinden geleni ardına koymayacağına inanıyor; burada bulunan temsilcilerimizden, 15 Mayıs 2015 tarihine kadar, Bakanlıktaki yetkimizi daha da pekiştirmeye yönelik çalışmalarda katkı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 


 

Yayla: Yılmadan, Bıkmadan Mücadelemize Devam Edeceğiz

 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla, sendikal çalışmalarda işyeri temsilcilerine büyük görevler düştüğünü belirterek, şunları söyledi: “Çünkü üyelerimizin sorunları ile bire bir sizler daha çok ilgilenmekte, her türlü sorunla karşılaşmaktadır. Sizlerden istediğimiz, bu sorunlar karşısında yılmadan ve bıkmadan mücadele etmeniz ve sorunları bağlı bulunduğunuz Şube yönetimine ileterek, bunların çözümüne katkıda bulunmanızı istiyoruz.”



 

Haşlak: Ayrım Yapmadan Bütün Eğitim Çalışanlarına Yardımcı Olmalıyız

 

Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Yüksel Haşlak ise, işyeri temsilcilerinden, üyelerimize ve çalışanlarımıza ayrım yapmadan yardımcı olmalarını isteyerek, “Sendikamızı bulunduğu yerden daha iyi noktalara götürmede sizlerin çalışmaları çok önemlidir” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum