Aziz Yıldırım, Tekrar Fenerbahçe'nin Başkanı Seçildi

Aziz Yıldırım, Tekrar Fenerbahçe'nin Başkanı Seçildi

Bugün yapılan Fenerbahçe kongresinde Aziz Yıldırım, tekrar Fenerbahçe Başkanı seçildi.

Fenerbahçe kongresinde oy verme işlemi tamamlandı. Aziz Yıldırım, büyük bir farkla tekrar başkan olarak seçildi.Kongrede 9380 oy kullanıldı. Bu oyların 176'sı geçersiz olduğu için oylamaya alınmadı. Oyların  2383'ünü Mehmet Ali Aydınlar, 6821'ini Aziz Yıldırım aldı ve tekrar başkanlığa seçildi.

11. KEZ KOLTUĞU BIRAKMADI

Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Mehmet Ali Aydınlar karşısında başkanlık yarışını kazanan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte girdiği 11. kongrede de başkan seçildi.

İlk kez 14-15 Şubat 1998'de seçilerek başkanlık görevine gelen Yıldırım, aradan geçen yaklaşık 16 yıllık sürede aday olduğu 11. kongrede de kolduğu bırakmadı. Başkanlığı döneminde girdiği 11 kongrenin 7'sinde tek başına aday olan Yıldırım, karşısına rakip çıkan 4. kongreyi de kazandı. Yıldırım, 1998 ve 2000 yıllarındaki kongrelerde Vefa Küçük karşısında, 2009'daki seçimde Şadan Kalkavan karşısında seçim yarışlarını kazanmıştı.

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu

Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.