Bahçeli kurultay için son sözünü söyledi

Bahçeli kurultay için son sözünü söyledi

MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, olağanüstü kurultay için 10 Temmuz dışında hiç bir tarih tanımadıklarını söyledi.

TBMM’de partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, MHP'de yaşanan kurultay karmaşaşı ile ilgili son noktayı koydu. "10 Temmuz'daki Olağanüstü Büyük Kurultayda hem tüzüğümüzü değiştirecek hem de seçim yapacağız. Bunun dışında hiçbir kurultay tarihini tanımıyoruz" dedi. 

PARALELLER ÇAMUR ATIYOR

Kurultay konusunda gelen eleştirileri de değerlendiren Bahçeli, "Kurultay'ın önüne geçilmesi durumunda Başkanlık sistemine evet dermişiz. İçimizde ne kadar paralel ve kiralanmış köşe yazarı ve çevre varsa bize çamur atmaktadır. Sağ olsunlar bizim günahlarımızı almaktalar.Yalnızca oturacağımız koltuklar için ülkülerimizi terk edeceğimizi iddia edenler bastıkları yerde ot bitmeyen bereketsizlerdir." dedi.

MAHKEME SORUSUNA İLGİNÇ CEVAP

Bahçeli grup toplantısı çıkışı gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Kurultaya ilişkin “Yeni bir mahkeme yolu mu görünüyor?” sorusu üzerine, “Onu da siz takdir edin. Çünkü hakkımızda çok şeyler yazıyorsunuz” dedi.

Bahçeli, 19 Haziran’da kurultaya gidecekler hakkında disiplin işlemi yapılıp yapılmayacağı sorusunu yanıtsız bıraktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.