Bakan Avcı'dan Yönetici Görevlendirme Açıklaması

Bakan Avcı'dan Yönetici Görevlendirme Açıklaması

Bakan Nabi Avcı'dan Okul Yönetici Görevlendirmeleri Hakkında Açıklamalar - Bakan Avcı, tören sonrası "Danıştayın okul yöneticilerinin görevlendirilmelerine ilişkin yönetmelikle ilgili yürütmeyi durdurma kararının sistemi nasıl etkileyeceği" sorusunu cevap

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen törende öğrencilere karnelerini dağıttı.

Okul yöneticilerinin görevlendirilmelerine ilişkin yönetmelik

Bakan Avcı, tören sonrası "Danıştayın okul yöneticilerinin görevlendirilmelerine ilişkin yönetmelikle ilgili yürütmeyi durdurma kararının sistemi nasıl etkileyeceği" sorusu üzerine şunları kaydetti: "Konuyla ilgili olarak bütün illere bugün itibarıyla yazıyı gönderdik.

Yürütmenin durdurulması kararı doğrultusunda yapılması gerekenleri, illere resmi yazıyla bildirdik. Onun dışında, bu karardan kimlerin ne kadar nasıl etkileneceği ve Bakanlık olarak hukuken ne yapmamız gerektiği konusunda hukuk müşavirliğimiz gerekli çalışmayı yapıyor. Bu çalışma yapıldıktan sonra size ayrıntılı olarak açıklamayı yaparız."

 

Bakan Avcı, karne dağıtım töreninin ardından okulun öğretmenleri ve öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi, bazı öğrencilerin isteği üzerine imza verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum