Bakan Selçuk'tan okulların açılışı için yeşil ışık! Son dakika açıklaması geldi

Bakan Selçuk'tan okulların açılışı için yeşil ışık! Son dakika açıklaması geldi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili daha ileri aşamalarda kararlar almayı umut ediyoruz çünkü okulların açılmamasıyla ilgili oluşan eğitim ve öğrenme kayıpları uzun vadede tahribatlara yol açabilir" dedi.

Okulların tamamının yüz yüze eğitime başlayıp başlamayacağı merak edilirken, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi.

Bakan Selçuk, koronavirüs vakalarının ve salgının son durumuna göre, oluşabilecek riskler de göz önünde bulundurularak Cumhurbaşkanlığı'nda yapılacak olan toplantının ardından yeni kararların açıklanabileceğinin sinyalini verdi. 

OKULLARIN AÇILMASIYLA İLGİLİ YENİ KARARLAR GELEBİLİR

Okullar açılacak mı diye merak edilirken Bakan Selçuk konuyla ilgili olarak Kabine Toplantısı'nı işaret ederek "Önümüzdeki süreçte Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yapılacak toplantı sonrasında ortaya konulacak yol haritası olacak. Düşündüğümüzde bizim Milli Eğitim Bakanlığı olarak görevimiz okulları açmak, açık tutmak. Okulların açılmasıyla ilgili şartları izleyerek, duruma bakarak, salgının seyrini takip ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda okulların açılmasıyla ilgili daha ileri aşamalarda kararlar almayı umut ediyoruz çünkü okulların açılmamasıyla ilgili oluşan eğitim ve öğrenme kayıpları uzun vadede tahribatlara yol açabilir. Bugünde Dereli'de bir okuldayız. Her şeyin yolunda gittiğini görüyoruz. Önümüzdeki süreç tedbirler alarak, okulların açılması için gereken çalışmaları yapmak" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.