Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Başkent Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Üniversitemizin 21.02.2013 tarih ve 28566 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine ve “Başkent Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine”   uygun Öğretim Üyesi alınacağına ilişkin duyurusunda aşağıdaki düzeltme ekler yapılmış olup başvuru süresi ve aranan koşullar aydır.

 

Fakülte

Bölüm

Kadro Unvanı ve Sayısı

Açıklama

İletişim Fakültesi

İletişim Tasarımı Bölümü

Doçent (1)

Yönetim ve organizasyon, stratejik yönetim, örgütsel psikoloji, çatışma yönetimi, müzakere teknikleri gibi alanlarda akademik çalışmalar ve yayınlar yapmış olmak, uzaktan eğitim, bilgisayar veri tabanları, bilgisayar destekli tasarım gibi alanlarda ders verebilecek olmak.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü

Yardımcı Doçent (1)

İletişim Çalışmaları alanlarında akademik çalışmalar yapmış olmak, halkla ilişkiler kampanyaları, stratejik iletişim, kriz yönetimi, kültürlerarası iletişim, medya stratejileri, sivil toplum kuruluşlarında halkla ilişkiler stratejileri, yeni medya, iletişim stratejileri gibi konularda ders verebilecek olmak.

Olarak düzeltilmiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Sosyal Hizmet

Doçent (2)

Lisans, yüksek lisans, doktora, yardımcı doçentlik derecelerini “Sosyal Hizmet” Anabilim Dalında tamamlamış olmak ve sosyal hizmet müdahalesi yöntem ve tekniklerini uygulama konusunda alan tecrübesine sahip olmak. Halen bir Üniversitenin Sosyal Hizmet Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışıyor olmak.

 

Olarak Eklenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.