Beşiktaş Koltuğu Geri Aldı

Beşiktaş Koltuğu Geri Aldı

Beşiktaş, Medicana Sivasspor'u Gomez ve Oğuzhan'ın golleriyle 2-0 yendi ve liderliğini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş ile Medicana Sivasspor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-0 kazanmayı başardı. 12 bin 102 taraftarın izlediği karşılaşmada goller Mario Gomez (P) ve Oğuzhan Özyakup’tan geldi. geldi.

Haftaya lider giren ancak maça 2. sırada başlayan Şenol Güneş’in öğrencileri, koltuğu devralmak için Sivasspor’un karşısına çıktı. Maça iki takım da tempolu başladı. Futbolcular karşılaşmanın başında zemine karşı zorlandı ve bazı isimler ayakta duramadı.

İki takım da karşılıklı ataklardan gol bulamazken, Beşiktaş 42. dakikada penaltı kazandı. Adem’in Atiba’ya yaptığı harekette hakem Hüseyin Göçek penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Mario Gomez, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

SİVASSPOR PENALTI BEKLEDİ!

İkinci yarının hemen başında Sivasspor gole çok yaklaştı. Orta sahada Beşiktaş savunmasını dengesiz yakalayan Aatif, Tolga Zengin ile karşı karşıya kaldı. Ancak arkadan gelen Rhodolfo topa müdahale ederek mutlak golü önledi.
Bu pozisyonda Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk penaltı bekledi ve büyük isyan etti. Bu pozisyondan sonra iki takımın yedek kulübeleri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşadı.

KERiM FREI VE NECİP OYUNDA

Orta sahayı korumak için oyuna Necip’i alan Şenol Güneş, sonrasında Olcay’ı çıkarıp Kerim’i oyuna aldı. Quaresma’nın etkili olduğu pozisyonlarda Gomez ve Kerim gole çok yaklaştı ancak golü bulamadı.

Necip 84. dakikada sarı kart görerek Akhisar Belediyespor maçında cezalı duruma düştü.

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında ise Oğuzhan Özyakup sahneye çıktı! Ceza sahası çizgisinden yerden şutunu gönderen genç yıldız, Setkus’u mağlup etti ve skoru 2-0’a getirdi.

Beşiktaş bu sonuçla 29 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Sivasspor ise 9 puanla 16. sırada kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.