Beşiktaş Trabzon'dan 3 puanla döndü

Beşiktaş Trabzon'dan 3 puanla döndü

Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Haftaya lider giren Beşiktaş, Trabzonspor'u deplasmanda Demba Ba'nın oyuna girer girmez attığı golle öne geçti ve zorlu maçı 2-0 kazanarak son 5 haftaya lider giremeyi başardı. 

İlk yarıda iki takım da  organize bir atak geliştirmeyi başaramazken, duran toplar ve uzaktan atılan şutlarla tehlikeli pozisyonlar oluştu. İlk tehlikeli şut 29. dakikada Mehmet Ekici'nin şutunda geldi.

SİVOK VE ÖZER NET FIRSATLARI KAÇIRDI

Maçın ilk 45 dakikasına damga vuran pozisyonlar 35. dakikada yaşandı. Önce Sivok'un kafa vuruşunda Hakan başarılıydı. hemen ardından da Opare'nin hatası sonucunda Özer'in vuruşunda top auta gitti. 

DEMBA BA OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

İkinci yarıda ilk değişiklik Beşiktaş'tan geldi ve oyunun kaderi de değişti. 56. dakikada Opare'nin yerine oyuna giren Demba Ba kaleyi tutan ilk şutunda Beşiktaş'ı öne geçirmeyi başardı. 17 gole ulaşan Senegalli, keriyer rekorunu da kırmış oldu. 

SON SÖZÜ MUSTAFA SÖYLEDİ

90+5'te Beşiktaş'ın 2. golü geldi. Oğuzhan'ın ortasına Mustafa sonucu belirledi: 2-0..Siyah beyazlılar hayati önemdeki bir maçı 2-0 kazandı ve 64 puana yükselerek son 5 haftaya lider girdi.

Trabzonspor ise rakipleri Başakşehir ve Bursaspor'un yaptığı kayıları değerlendirememiş oldu. 

KARŞILAŞMANIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.