Binali Yıldırım'dan Batı'ya: Hadi oradan

Binali Yıldırım'dan Batı'ya: Hadi oradan

Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti Grup Toplantısı'nda konuştu, ABD ve Avrupa'ya sert tepki gösterdi.

Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları:

Can alan kan döken terör örgütlerini bir kez daha lanetliyorum. Dün PKK tarafından şehit edilen polislerimiz, evvelsi gün Şırnak Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı şehidimiz Naci Adıyaman kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum.

PKK'nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok, olsa olsa Kürt vatandaşlarımızın PKK ile sorunu olur.

PKK ile FETÖ aynı çatı altında birleşiyor. Biri sağ eliyle biri sol eliyle oynatıyor. Akıl aynı üst akıl.

Beklemiyorlardı. Akıl hocaları onlara 'Bu iş bitti, Erdoğan gitti' diye müjde verirken sabah ışıklarıyla 'ne oldu bize böyle denmemişti' dediler.

Ülke isimleri vererek, diyor ki, 'Şu şu ülkeler bizim önümüzde eğiliyorlar, fakat bu Tayyip Erdoğan hiç bizi sallamıyor. Üstelik ne yanlış yaptıysak yüzümüze söylüyor.' Adamlara bak, bunlara yağcılık, yaltaklık yapacaksın o zaman makbul adam olacaksın.

"HADİ ORADAN, HADİ"

Yanlışlarını söyleyeceksin diktatör olacaksın öyle mi? Hadi oradan, hadi. Bu millet esaret altına girmeyen tek ulustur. Kimseyi de sömürmeyen tek millet vardır, Türk milletidir.

Tek dişi kalmış canavar medeniyet havarilerin gene suspus oldular. Darbe lafını ağızlarına almadılar. Darbeciler iyi çocuklar bunları hırpalamayın. Yağma yok, hesap sorulacak FETÖ gelecek hesap verecek.

NE O, HOŞUNUZA GİTMEDİ Mİ?

Türkiye'de konuşurken, yargılarken geçmişinize bakın. Geçmişinizdeki o yüklerinize bir bakın. Ne kadar insanın kanına girdiğinize bakın. Sonra Türkiye'yi yargılayın. Ne o Tayyip Erdoğan, 'Dünya 5'ten büyüktür' demiş. Hoşunuza gitmedi mi? Sonra dünyayı adil şekilde yönetiyoruz diyeceksiniz"

İDAM'DAN DAHA BÜYÜK CEZA VAR

Hesap sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz. İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var bunlar için.

Bombaların altında egemenlik kayıtsız şartsızdiye haykıran meclis parti üyelerini tebrik ediyorum.

Mecliste gelip bize 'gizli ortak' olalım dediler. Hadi işinize dedik. Birini defediyorduk öbürü geliyordu. Şer odakları pes etmiyor. 367 tartışmasını çıkardılar, sonra partiyi kapatalım dediler.

Siz buradaysanız biz de buradayız. İşte meydan. 17 Aralık'ta işin rengi iyice belli oldu.

Fazla abartıyorsunuz, bunlar kardeşlerimiz, inançlı insanlar diyenler oldu. Ama 15 Temmuz'da ne olduklarını millet gördü. 

KPSS'de soru çalanları kulağından tutup atacağız. Ancak herhangi hileye karışmayan alnının akıyla kazananları koruyacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.