Boran Reklam Dijital Baskı

Boran Reklam Dijital Baskı

Teknolojinin gelişmesi ile baskı kalitesi de oldukça yükseldi. Dijital baskı son dönemlerde oldukça sık tercih edilen yöntemlerden biridir. Dijital bazlı bir görselin doğrudan çeşitli materyallerin üzerine basılması dijital baskı olarak adlandırılır.

Teknolojinin gelişmesi ile baskı kalitesi de oldukça yükseldi. Dijital baskı son dönemlerde oldukça sık tercih edilen yöntemlerden biridir. Dijital bazlı bir görselin doğrudan çeşitli materyallerin üzerine basılması dijital baskı olarak adlandırılır. Boran Reklam son teknoloji cihazları ile bardak, tişört, yastık kılıfı, reklam panosu, iç mekan ve dış mekan dekorasyon baskılarını sizlere sunuyor. Geniş baskı boyutu ile istediğiniz tasarımı dilediğiniz yüzeye yüksek kalitede basarak müşteri memnuniyetini sağlıyor. Canlı renk skalası ve yüksek baskı kalitesi ile dijital baskı seçeneği eşitli alanlarda tercih etmek için uygundur.

Dijital baskılar bilgisayar ortamında hazırlanmış olan grafikleri püskürtme yöntemi ile yüzeye basar. Bu şekilde renk ve görüntü kalitesi yüksektir. Folyo, one way vision, vinil, mesh, canvas gibi yüzeylerde sık kullanılır. Özellikle billboard gibi reklam afişlerinde iç mekanlarda avantaj sağlar. Kullanılacağı alanlara özel baskı makineleri ile hazırlanır.

Dijital Baskı Çeşitleri

Dijital baskılar farklı alanlara çeşitli yöntemler ile basılır. Kullanım alanı oldukça geniş olan dijital baskının nerede ve nasıl kullanılacağına baskı materyalleri seçilir. Dijital baskı yapılan başlıca yüzeyler vardır. Bunlar;

  • One way vision baskı: Tek taraflı görüş sağlanan bir baskıdır. Delikli folyo olarak da bilinmektedir. Dış cephe kaplamalarında sıklıkla kullanılır.
  • Vinil baskı: Dış mekanlarda tercih edilir. Bina cephe kaplamalarında ve reklam alanlarında kullanılır. Oldukça geniş boyutlarda üretilebilir.
  • Folyo baskı: Kendinden yapışkanlı bir materyal üzerine yapılan baskı çeşididir. Kullanım alanı geniştir.
  • Mesh baskı: Hava akışını sağlayan kumaşlara yapılır. Oldukça dayanıklıdır ve özellikle rüzgarlı alanlarda kullanım avantajı sağlar.
  •  

Dijital Baskı Fiyatları

Yüksek kalitede sonuç veren dijital baskı fiyatları baskının uygulanacağı alana, boyuta ve basılacak görsele göre değişiklik gösterir. Son teknoloji baskı cihazları ile hazırlanan dijital baskı ürünleri hızlı hazırlanabilir ve kişiselleştirilebilir özelliktedir. İstenilen tüm görsel, tasarım ve grafikler çeşitli alanlara dijital baskı sayesinde işlenebilir. Standart baskılara oranla işlem süresi daha hızlıdır.

Boran Reklam sizlere yüksek kalitede baskı hizmeti sunmakta. İstediğiniz baskı çeşidi ile detaylı bilgi almak ve fiyat öğrenmek için iletişim kurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.