Bugün hava nasıl olacak?Yurtta Hava Durumu 24 Eylül 2018

Bugün hava nasıl olacak?Yurtta Hava Durumu 24 Eylül 2018

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden sonra İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BİLECİK °C, 31°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

BURSA °C, 31°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

EDİRNE °C, 34°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

ISTANBUL °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Anadolu yakası sağanak yağışlı. Bu sabah saatlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

EGE

Parçalı, güney kesimlerinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

IZMIR °C, 32°C

Az bulutlu

KÜTAHYA °C, 31°C

Parçalı bulutlu

MUĞLA °C, 33°C

Az bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 34°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA °C, 31°C

Az bulutlu

BURDUR °C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

KAHRAMANMARAŞ °C, 37°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 31°C

Parçalı bulutlu

ESKISEHIR °C, 31°C

Parçalı bulutlu

KAYSERİ °C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

KONYA °C, 32°C

Az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde betı kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

BOLU °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu

KASTAMONU °C, 29°C

Parçalı ve çok bulutlu

SİNOP °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK °C, 27°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAYBURT °C, 25°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN °C, 27°C

Parçalı bulutlu

TOKAT °C, 30°C

Parçalı bulutlu

TRABZON °C, 26°C

Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı, güney kesimlerinin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ARDAHAN °C, 21°C

Parçalı bulutlu

ELAZIĞ °C, 31°C

Az bulutlu

ERZURUM °C, 23°C

Parçalı bulutlu

HAKKARİ °C, 28°C

Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BATMAN °C, 35°C

Az bulutlu ve açık

DIYARBAKIR °C, 34°C

Az bulutlu ve açık

GAZIANTEP °C, 33°C

Az bulutlu ve açık

KİLİS °C, 35°C

Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege’de fırtına bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Batı Karadeniz sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu, akşam saatlerinden sonra çok bulutlu ve kuvvetli sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa) ; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), gece saatlerinde batısı kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m, Batı Karadeniz’de akşam saatlerinden sonra yer yer 3,5 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağışta orta, siste zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli, gece saatlerinden sonra çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), gece saatlerinden itibaren 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m, gece saatlerinde 2,5 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağışta orta, siste zayıf.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuzeyi kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/sa), gece saatlerinde kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), kuzeyi kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/sa), Güney Ege’de batı ve kuzeybatıdan, öğle saatlerinden sonra güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinde batı ve güneybatıdan kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 2,0m, akşam saatlerinden sonra kuzeyi 2,0 ila 4,0m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Doğu Akdeniz’de güney ve güneybatıdan, sabah saatlerinde batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.