"Bundan sonra futbol konuşulsun!"

"Bundan sonra futbol konuşulsun!"

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Lig başlayıncaya kadar tüm kararları vereceğiz” dedi ve çağrıda bulundu: Bundan sonra sadece futbol konuşulsun istiyoruz...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi dün oldukça hareketli bir gün yaşadı. Önce Silivri’deki hakem seminerinin açılışına katılan Aydınlar ve kurmayları, daha sonra önce Bank Asya 1. Lig temsilcilerini, ardından da Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya geldi.

İstinye’deki federasyon binasında yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydınlar, şike iddialarına yönelik soruşturmanın TFF tarafından ne zaman sonuçlandırılacağı yönündeki soru üzerine, “Ligler başlayıncaya kadar tüm kararları vermiş olacağız. Bundan sonra sadece futbol konuşulsun istiyoruz” diye konuştu.

‘HEPSİNİN DESTEĞİNİ ALDIK’
TFF Başkanı Aydınlar, şöyle devam etti: “Liglerin başlama tarihini açıklamıştık. Bu konuda kendilerini dinledik, görüş alış verişinde bulunduk. Şu anda içinde bulunduğumuz durum itibariyle genel değerlendirme yaptık. Bu süreci geride bırakıp artık sadece futbol konuşmayı istiyoruz. Kulüp başkanlarının değerli fikirlerini aldık. Hepsinin desteğini aldık. Böylesine zor durumlarda karşılıklı iletişimin en üst seviyede olması gerekiyor. Buradan hepsine teşekkür ediyorum.’’

'KUCAĞIMDA BULDUM'
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın toplantılarda dert yandığı ortaya çıktı. Aydınlar, “Milli maçları da düşünüp ligi erteledik. Bize düşen görev ligi oynatmaktır, oynatacağız da... Yaşadığımız süreçte bizi beceriksizlikle suçlayanlar, durumu bu noktaya getirenler de oldu. Ancak şu unutulmasın; bu durumu ben yaratmadım, kucağımda buldum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL ZİRVE SONRASI YÜZLER ASILDI
Mehmet Ali Aydınlar, Süper Lig kulüp başkanlarıyla yapılan toplantının ardından, adları şike iddialarıyla ilgili soruşturmada geçen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un temsilcileriyle 1 saat ayrı görüştü. F.Bahçe adına toplantıya katılan Başkanvekili Nihat Özdemir ve Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in bu zirve sonrası federasyon binasından çıkarken oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Aydınlar’ın, durumun oldukça ciddi olduğu ve savcılıkta gelen belgelerin büyük tehlike içerdiğini belirttiği öğrenildi.

İLHAN CAVCAV: FEDERASYONUMUZUN ARKASINDAYIZ
TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantıdan sonra bir açıklama yapan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav "Biz, tüm kulüpler olarak Federasyonumuzun arkasında olduğumuzu tekrar ettik" dedi.

 Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.