Bursa 3'te 3 yaptı

Bursa 3'te 3 yaptı

Süper Lig'in yeni lideri Bursaspor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasına bugün yapılan 3 karşılaşmayla devam edildi.


Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki Sivasspor-Bursaspor mücadelesini, Bursaspor 2-0 kazandı. Maçın 81. dakikasında Bursaspor, Volkan Şen'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Sivasspor'un kazandığı korner atışında Sivasspor kalecisi Ramoviç de Bursaspor ceza sahasına gitti. Kornerden dönen topla kontra atağa kalkan Bursaspor'da Ali Tandoğan, Sivasspor yarı sahasının ortalarından boş kaleye topu gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Bu sonuçla puanını 9'a yükselten Bursaspor, liderlik koltuğuna oturdu. Sivasspor ise 8. sıraya düştü.

Günün ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 12. dakikada İskender'in, 50. dakikada İbrahim'in, 68. dakikada da Tum'un ayağından bulduğu gollere, konuk Kasımpaşa maçın 90 3'üncü dakikasında Santos'un attığı golle karşılık verdi. Bu sonuçla puanını 6'ya yükselten İstanbul Büyükşehir Belediyespor, maç fazlasıyla 4. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 14. sırada yer aldı.

Günün son maçında da Bucaspor evinde Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Ligde ilk galibiyetini alan ve puanını 4'e yükselten Bucaspor, 6. sıraya yerleşti. Gençlerbirliği ise 13. sırada yer aldı.

Ligde yarın: Fenerbahçe-Manisaspor, Karabükspor-Beşiktaş ile Eskişehirspor-Galatasaray maçları yapılacak.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.