Çetin Nazik’ten Kararlı Mesaj: Kazanan Kars Olacak!

Çetin Nazik’ten Kararlı Mesaj: Kazanan Kars Olacak!

Geçtiğimiz hafta MHP Kars Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Çetin Nazik ile Serhat Haber Ankara Gazetesi olarak bir araya geldik. Çetin Nazik; neden belediye başkan aday adayı olduğunu ve Kars’a ilişkin görüş ve önerilerini bizlerle paylaştı.

Geçtiğimiz hafta MHP Kars Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Çetin Nazik ile Serhat Haber Ankara Gazetesi olarak bir araya geldik. Çetin Nazik; neden belediye başkan aday adayı olduğunu ve Kars’a ilişkin görüş ve önerilerini bizlerle paylaştı.  

Çetin Nazik; Nazik Şirketler Grubu bünyesindeki AKTİF kolejleri ve ACTIVE English'in kurucusu olarak Kars'ta yapmış olduğu hizmetler ve eğitim kurumlarındaki başarısı ile adından söz ettiriyor.

MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve MHP Teşkilatının tensipleriyle MHP’den Kars Belediye Başkan Adayı olmak istediğini söyleyen Çetin Nazik; Karslı hemşerilerinin vereceği destek ile Belediye Başkanı olmak ve Kars’a hizmet etme gururunu yaşamak istediğini ifade etti.

Çetin Nazik şu açıklamalarda bulundu:  “1996 - 2006 yılları arasında Kars’ta 400’e yakın ilk toplu konut projesini başlatıp, kısa bir sürede sonuçlandırıp, Kars halkının hizmetine sundum. Tarım Kredi Kooperatifinin, Susuz ve Boğazköy ilçelerinde görev yaptığım yıllarda, teşkilatın düzenlemiş olduğu muhasebe, finans ve krediler sınavında Türkiye 1’incisi olarak Kars Merkez Tarım Kredi Kooperatifi İl Müdürlüğüne atandım.  Aynı yıllarda Kars PTT Spor kulübü başkanlığı görevini yürüterek, Kulübü, bölge şampiyonluğuna taşıdım. Eğitim sektöründe yapmış olduğum yatırımlarla çok sayıda eğitim kurumunu halkın hizmetine sundum.  Kamuda ve özel sektörde sahip olduğum bilgi birikimim ile Kars'ı marka şehir haline getirmek, eşi benzeri görülmeyen mega projelerle birlikte Kars'ta belediye başkanlığına adayım" dedi.

Nazik şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kars Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladığımda kamuoyundan olumlu yansımalar gördüm. Kars halkının vefasına inandığım için şahsıma göstermiş oldukları teveccühe teşekkür ediyorum ve bu teveccühe de Allah’ın izniye layık olacağım.”

Nazik; Kars'ta sahada yapmış olduğu çalışma ve incelemelerde Kars'ın çok ihmal edildiğini gördüğünü söyleyerek: “Maalesef vatandaş beklentilerini sadece ’’Yolumuz yapılsın’’ noktasından çok farklı yerlere çekmişler. İnşallah hem Kars halkı, hem de MHP Genel Başkanım Sayın Dr. Devlet Bahçeli böyle bir ulvi görevi şahsıma tevdi edip yetki verirse,  şu an halkın beklentisi olan tüm hizmetleri yerine getireceğiz, yılların birikimi olan sorunları kökten çözeceğiz.” Dedi.

Nazik; “Neticede, biz Kars'ın kazanmasını ve gelişmesini istiyoruz.  Kars Belediyesi'nin Türkiye gündemine, yapmış olduğu hizmetlerle gelmesini istiyoruz. Kars'a olan vebal  ve vefa borcum adına Kars için hizmet etmeye hazırım. Yeter ki kazanan Kars olsun, her şey Kars için!'' şeklinde konuştu.

Kaynak: SEHAT HABER ANKARA GAZETESI

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum