Cheat Engine ile Oyunlarda Bellek Taraması Yapabilirsiniz!

Cheat Engine ile Oyunlarda Bellek Taraması Yapabilirsiniz!

Windows işletim sistemleri için geliştirilen Cheat Engine, bellek tarayıcısı ve hex editörüdür. Açık kaynak kodlu yazılım daha çok oyunlardaki hileler için kullanılmaktadır.

Windows işletim sistemleri için geliştirilen Cheat Engine, bellek tarayıcısı ve hex editörüdür. Açık kaynak kodlu yazılım daha çok oyunlardaki hileler için kullanılmaktadır.

C programlama diliyle hazırlanan Cheat Engine, Linux sistemlerinde de kullanılabilir. Bellek tarayıcısı olarak geliştirilen Cheat Engine ile tek oyunculu oyunları değiştirebilir, zorluk seviyesini belirleyebilirsiniz. İnternet bağlantısı gerektirmeden hile yapılmasını sağlayan program Hile Motoru anlamına gelen kelimelerden oluşmaktadır.

Bilgisayar veya tarayıcı oyunları fark etmeksizin Cheat Engine ile oyunlarda değişikliği internete ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz. İngilizce dil destekli yazılım kolay kullanımlı bir arayüze sahiptir. Kısa bir inceleme aşamasından sonra programın çalışma mantığını hızlıca tespit ederek, kullanmaya başlayabilirsiniz. Oyunlardaki hile için oyunu başlatmadan önce bu programı başlatarak oyunu başlatmanız gereklidir. Bu yazılım ile oyun süresini uzatıp -kısaltabilir, oyun hızını değiştirebilir, ekstra canlar alabilir, para ve güç arttırma gibi hileleri yapabilirsiniz.

Cheat Engine programı içerisinde barındırdığı hata ayıklayıcısı sayesinde bellek sistemlerinizi takip etmenizi ve sistemlerinizi korumayı sağlamaktadır. Güvenilir araçlara sahip program, oyun içindeki değişkenleri taramak veya değiştirmek için hızlı, gelişmiş özelliklere sahip bir bellek tarayıcısı bulundurmaktadır. Deneyimli olmayan kullanıcıların başlangıçta zorlanabileceği Cheat Engine’de başlangıçta yer alan tutorial kullanılabilir.

Montajcı, hız hilesi, eğitici oluşturucu ve 3D manipülasyon araçları gibi zengin özellikleri olan Cheat Engine rakipleri HackerBot, GameGuardian,DroidSheep, Game Killer, cSploit gibi hile programları arasında öne çıkmayı başarmıştır. Cheat Engine yazılımının son sürümlerini indirmek için www.indiriste.com ’u ziyaret edebilirsiniz.

Cheat Engine yazılımının bazı özellikleri;

• İngilizce dil desteği
• Windows işletim sistemi desteği
• Hex editörü
• Bellek tarayıcısı
• Ücretsiz ve açık kaynak kodlu
• Hata ayıklayıcı
• 3D manipülasyonu araçları
• İnternet gerektirmemekte
• Tek oyunculu oyunlarda kullanılabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.