Cimbom'a Real'in yıldızı

Cimbom'a Real'in yıldızı

Ocakta açılacak Türk Telekom Arena'ya süper bir isim çıkarmakta kararlı olan yönetim, 23'lük Fransız golcüyü devre arasında kiralamayı hedefliyor

Yer yerinden oynayacak
Teknik direktörlüğe Hagi'nin gelmesiyle yeni bir sayfa açan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Ocak ayında açılacak olan Türk Telekom Arena Stadı'na süper bir yıldız çıkarmakta kararlı olan sarı-kırmızılı yönetimin, Real Madrid'in yıldız futbolcusu Benzema için harekete geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Galatasaray'ın, yüksek bonservisi nedeniyle golcü oyuncuyu "kiralama stratejisi" ile kulübe kazandırmayı planladığı gelen haberler arasında.

Mourinho gözden çıkardı
Real Madrid'de son dönemde performansı tartışılmaya başlanan ve Mourinho'nun gözden çıkardığı Benzema'nın da İspanya'da mutsuz olduğu biliniyor. Bu durumdan faydalanmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin önümüzdeki günlerde İspanya'ya çıkarma yaparak, 23 yaşındaki Fransız futbolcu için Real Madrid ile pazarlıklara başlaması bekleniyor. Karim Benzema bu sezon 8 karşılaşmada forma şansı buldu ve sadece 1 kez fileleri havalandırarak hayal kırıklığı yarattı.
takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.