Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gökçek açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gökçek açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istendiği yönündeki iddialar üzerine...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istendiği yönündeki iddialar üzerine "Şu anda böyle bir şey önümüzde yok ama bundan sonra da olmayacak anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü, bir değişim, dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istendiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Parti Sözcümüz Mahir Bey gerekli açıklamayı yaptı. Partimizin bütün kurumları ile birlikte herhangi bir birime, bu belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire, süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok ama bundan sonra da olmayacak anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü, bir değişim, dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu bütün bunları kapsayan bir konuydu. Bu noktada da çok daha iri, dinamik ve güçlü bir yapıyla inşallah seçimlere hazırlanıp gireceğiz" diye konuştu.

Kuzey Irak'a operasyon yapılacağı yönündeki açıklamaların sorulması üzerine Erdoğan, "Hep söylüyorum bir gece ansızın gelebiliriz" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.