Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaş zammı hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaş zammı hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur zamları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde önemli açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaş ve bayram ikramiyesi, memura yapılacak zamlar ve yurt dışındaki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri ile ilgili"Emeklilerimizin maaş ve ikramiyesini bayram öncesi yaparak hayır duasını aldık" açıklamasını yaparak terörle mücadele ve İslam düşmanlığı ile ilgili ise;

"Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlığıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız. Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını, batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramın önemli ile ilgili "Dili, rengi, kültürü farklı milyarlarca insanın yüreğini birleştiren Kurban Bayramı, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın timsalidir. Bayram, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı kardeşlerimizle paylaşmaktır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşlarına yapılması beklenen zamlar ile ilgili "Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız." diye açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.