Derbi kalabalığı İstanbul trafiğini vurdu

Derbi kalabalığı İstanbul trafiğini vurdu

Türkiye'nin heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kaldı. Hafta başındaki güneşli havanın aksine hava kapalı ve yağmurlu

Derbinin oynanacağı Türk Telekom Arena'da kapılar 15:30'da açılırken stadın maç saatine kadar tamamen dolması bekleniyor.
Saat 21:00'de başlayacak dev randevu öncesi trafikte aksamalar başladı.

REKOR DENEMESİ

Derbide ses rekoru denemesi yapılacak. Guinness Dünya Rekorları tarafından Türkiye’ye özel olarak gönderilen hakem heyeti, Türk Telekom Arena’daki derbide resmi ölçüm gerçekleştirecek. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada rekor kırılması için taraftarlardan derbi coşkusuna ortak olmaları istendi.

İLK KEZ 3D YAYIN

Digitürk derbiyi canlı 3D yayınlayarak bir ilke imza atacak. Dev karşılaşma yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yeni nesil 3 boyutlu (3D) olarak ekrana getirilecek. Futbolseverler yeni nesil 3D teknoloji farkıyla Türkiye’de ilk kez bir maç yayını izleyecek.

Anlamlı pankart

Galatasaray takımı derbiye çok özel bir pankartla çıkacak. Sarı-kırmızılı futbolcular, Türkiye Down Sendromu Derneği'nin, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü için düzenlediği etkinlikler kapsamında üzerinde, "Dünya farklılıklarla güzel. www.downturkiye.com" yazılı bir pankart taşıyacak

Kaynak : http://www.internethaber.com/derbi-kalabaligi-istanbul-trafigini-vurdu-335374h.htm#ixzz1GxadyoKV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.