Doçentlik başvuru tarihleri belli oldu

Doçentlik başvuru tarihleri belli oldu

ÜAK açıklaması: Doçentlik Sınav Başvuruları 15 Aralık 2016 günü başlayıp 30 Aralık 2016 günü mesai saati bitiminde sona erecektir

Bilindiği üzere, 06 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan düzenlemeyle Doçentlik Sınav Yönetmeliği değiştirildi.

Bu kapsamda, söz konusu yönetmeliğin 4 üncü maddesinin 1 inci fıkrasında yapılan değişiklikle Üniversitelerarası Kurulca başka bir tarih belirlemedikçe doçentlik başvurularının yılda iki kez olmak üzere Nisan ve Ekim aylarının on beşinci günü başlayıp, en geç ilgili ayın son çalışma günü mesai saati bitimine kadar devam etmesi hüküm altına alınmıştı.

Yönetmelikte yapılan bu değişiklik sonucunda önceki yıllarda Nisan ve Ekim ayında alınan Doçentlik başvurularının bu yıl 15 Aralık 2016 günü başlayıp 30 Aralık 2016 mesai saati bitiminde sona ereceği Üniversitelerarası Kurul tarafından açıklanmıştır.

ÜAK DUYURUSU:

06 Ekim 2016 tarihli ve 29849 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Doçentlik Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 4. Maddesi uyarınca Doçentlik Sınav Başvuruları 15 Aralık 2016 günü başlayıp 30 Aralık 2016 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.