Doku Okulları'ndan 15 Tatil Etkinlik Rehberi

Doku Okulları'ndan 15 Tatil Etkinlik Rehberi

“Dinlenmek, hiçbir şey yapmadan durmak değildir. Beynin ve vücudun farklı bölgelerini çalıştırmaktır.” ilkesiyle hareket eden Doku Okulları, Öğrenciler için 15 Tatil Etkinlik Rehberi hazırladı.

“Dinlenmek, hiçbir şey yapmadan durmak değildir. Beynin ve vücudun farklı bölgelerini çalıştırmaktır.” ilkesiyle hareket eden Doku Okulları, öğrenciler için 15 Tatil Etkinlik Rehberi hazırladı. 

Doku Okulları öğretmenleri tarafından yapılan açıklama şöyle:

Sevgili Öğrencilerimiz;

2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. dönemini bitirip 15 günlük bir tatile başlıyorsunuz.Tatilde etkili bir şekilde dinlenmek, eğlenmek, ailenizle/arkadaşlarınızla vakit geçirmek, öğrendiğiniz konular ile ilgili tekrar yapmak ve en güzeli de kitap
okumak için bol bol fırsatınız olacak.

Tatil sürecini daha iyi değerlendirebilmeniz adına sizler için bir rehber hazırladık. Tatil süresince de alışmış olduğunuz uyku düzeninin devamlılığı, beslenme ve sağlığınıza dikkat etmeniz ikinci dönem için enerji toplamanıza katkıda bulunacaktır.

Tatil sorumluluğu olarak size verdiğimiz rehberi okumanız ve ilgili etkinliklerden size hitap edenleri gerçekleştirmeniz; ikinci dönem de yapmaya devam edeceğimiz çalışma ve etkinliklere azimle, şevkle, keyifle katılmanızı sağlayacaktır.

Tatiller, vücudunuz ve zihninizin dinlenmesine yarayan çok değerli zaman dilimleridir. Bir dönem boyunca süren verimli etkinlik ve çalışmalarınızın sonucunda kendinize ayırmanız gereken bu kıymetli zamanı en iyi şekilde değerlendireceğinize inanıyoruz.

Mutlu tatiller!

İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız.

15 TATİL REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Doku Okulları 15 Tatil Etkinlik Rehberi

Doku Okulları 15 Tatil Etkinlik Rehberi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.