Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Başvurular 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve kanunda belirtilen Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemizin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme-Atama İlkeleri ve Uygulama Esaslarına göre yapılacaktır.

Profesör kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, Doçentlik Belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, başlıca araştırma eserini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı ekleyerek bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

NOT: (*) Bulunan anabilim dallarında yabancı dilde öğretim yapıldığından, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olmak.

İlgililere Duyurulur.

BİRİM/ANABİLİM DALI/ PROGRAMI

UNVAN

ADET

NİTELİKLER

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ

Denizcilik Eğitimi

Profesör

1

Yönetim ve Organizasyon bilim alanında doçentliğini almış olmak, Denizcilik alanında 20 yıl eğitim tecrübesine sahip olmak.

İŞLETME FAKÜLTESİ

Sayısal Yöntemler (*)

Profesör

1

Nicel Karar Yöntemleri bilim alanında doçentliğini almış olmak. İşletme Sayısal Yöntemler alanında en az 5 yıl deneyim sahibi olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Hidrolik

Profesör

1

İnşaat Mühendisliği alanında diferansiyel transform yöntemi ile ilgili çalışmaları olmak.

Endüstri Mühendisliği

Profesör

1

Endüstri Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Proses Yeterlilik Analizi - SMED Yalın Üretim - Taguchi yaklaşımı ilişkisi ile performans analizi alanlarında yayınlar yapmış olmak.

İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU

Makine, Resim ve Konstrüksiyon Programı

Profesör

1

Isı probleminin çeşitli bölgelerde eliptik fonksiyonlar cinsinden çözümü konularında çalışmaları olmak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.