E Bordro, Ocak 2017 Maaş Dökümü Sorgulama, Muhasebat E Devlet

E Bordro, Ocak 2017 Maaş Dökümü Sorgulama, Muhasebat E Devlet

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışanların E Bordro Ocak 2017 maaş dökümü sorgula hizmetini haberimiz aracılığı ile öğrenebilirler.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışanların E Bordro Ocak 2017 maaş dökümü sorgula hizmetini haberimiz aracılığı ile öğrenebilirler.

Ocak 2017 E Bordro Sorgulama


Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan öğretmenler ve memurlar için E Bordro Ocak 2017 maaş dökümünü öğrenebilirler. Yine Ocak 2017 E Bordro sistemi üzerinden maaşlarının ayrıntılarını ve herhangi bir kesinti olup olmadığını detaylı olarak öğrenebilirler.

Teknolojinin gelişmesiyle artık bireysel kullanıcılar işlemlerini internet üzerinden yapmaya devam ediyor. Öyle ki kamusal ve kurumsal alanlarda çalışanlar internetin bir çok özelliğinden artık maaş sorgulamaya varana kadar yararlanabiliyor.

E BORDRO İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Ocak 2017 Maaş Dökümü Sorgulama

Kamusal ve kurumsal alanlarda artık E Bordro sorgulama işlemi ve Muhasebat maaş öğren 2015 dökümü özellikle günümüz teknolojisiyle en etkin bir şekilde kullanılıyor. Artık kamu da ve kurumsal alanlarda çalışanlar maaşlarının dökümünü ve E bordro bilgilerini internet aracılığıyla hızlıca öğrenebilecekler. Vatandaşlara E Bordro maaş sorgulama hizmetinin internet üzerinden verilmesi büyük beğeni toplamıştı. Her ay aldıkları maaşı öğrenmek isteyen devlet memurları E Bordrolarını, maaş dökümlerini, maaş sorgulamalarını ve maaş kesintilerini kolaylıkla öğreniyor ve eskisi gibi banka kuyruğunda sıra beklemeden işlemlerini yapabiliyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışanlara verilen bu hizmeti Maliye Bakanlığı sağlıyor.
Muhasebat E Devlet sistemi

Maliye Bakanlığı'nın dijital hizmetleri kamusal ve kurumsal alanlara kaydırarak E Bordro uygulamasını faaliyete geçirmesiyle artık çalışanlara büyük kolaylık sağlanmış oldu. İlk zamanlarda Maliye Bakanlığı'na bağlı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu bir web sitesi üzerinden hizmet veren E Bordro uygulaması şimdi yapılan büyük bir değişiklikle ve daha güvenli olarak E- Devlet üzerinden de öğrenilebiliyor. Milli EğitimBakanlığı'na bağlı olarak çalışan kamu çalışanları e-devlet sistemine kimlik doğrulaması yaparak girebilir.  (turkiye.gov.tr)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.