Eğitim-Bir-Sen Malatya Üniversite Şubesi Açıldı

Eğitim-Bir-Sen Malatya Üniversite Şubesi Açıldı

Eğitim-Bir-Sen Malatya Üniversite Şubesi Açıldı

 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Yağcı, Malatya 1 No’lu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Şube Başkan Vekili Hanifi Gül, Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldızhan ile birlikte Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’u ziyaret etti.

Teyfik Yağcı, 2 No’lu Şube (İnönü Üniversitesi) binasının açılış töreni için Malatya’da bulunduğunu ifade ederek, “Malatya’daki kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Üniversite şubemizin hizmet binasının açılışı için buradayız. Bu vesileyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Bulut’u da ziyaret etmiş bulunduk. Malatya’daki eğitim-öğretim faaliyetleri, çalışanların sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilin eğitim durumu hakkında bilgi verdi.

Teyfik Yağcı, daha sonra Malatya 2 No’lu Şube’nin (Üniversite) hizmet binasının açılışı törenine katıldı. İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Künkül, üyeler ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan Yağcı, 231 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sendikası olduklarını belirterek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Malatya 1 No’lu Şube Başkanı Kerem Yıldırım, üye sayılarının artması nedeniyle İnönü Üniversitesi’nde Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Üniversite Şubesi’ni açtıkları dile getirerek, “Amacımız, üniversitemizdeki sendikal faaliyetlerimizin yerinde yürütülmesi, daha rahat yapılması, sorunlara daha kısa sürede vakıf olmak ve çözüme ulaşmaktır” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.