Eğitim-Bir-Sen’den Erol Bozkurt’a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen’den Erol Bozkurt’a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçınyayla, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçınyayla, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No’lu Şube Başkan Vekili Nevzat Öylek’de eşlik etti.

Karşılıklı fikir alış-verişinin yapıldığı görüşmede, eğitim-öğretim faaliyetleri üzerinde fikir teatisinde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt Ankara’nın Eğitime hazır olduğunu, 65 bin öğretmen ile 1 milyon öğrenciye eğitim öğretim hizmeti verdiklerini;  Norm kadro itibariyle %100’e yakın oranda dolu kadro ile hizmet verdiklerini, öğretmen açığının neredeyse söz konusu olmadığını söyledi.

Bozkurt; yaz tatili döneminde il genelinde 250 okulun tadilat ve tamirat işlerinin tamamladığını, yılsonunda bu rakamın 300’ü bulacağını söyledi. Okul ve derslik yapımı konusunda çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Bozkurt; “Sadece bu yıl 57 okulumuzun yapımını tamamlayarak hizmete açtık. Bu yaklaşık 1500 yeni derslik demek. Halen 196 okulumuzun ise yapımı devam ediyor” dedi.

Görüşmede Hasan Yalçınyayla, Ankara’da göreve geldiği günden itibaren önemli hizmetlerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’a teşekkür ederek, bundan sonra yapacağı çalışmalarda da başarılar diledi.

Erol Bozkurt; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sayın Yalçınyayla ve Öylek’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum