Eğitim-Bir-Sen'den Ücretsiz Şube Müdürlüğü Hazırlık Kitabı

Eğitim-Bir-Sen'den Ücretsiz Şube Müdürlüğü Hazırlık Kitabı

Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar birçok kitap hazırlayan Eğitim-Bir-Sen, bir hizmet daha yapmaya hazırlanıyor.

Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar birçok kitap hazırlayan Eğitim-Bir-Sen, bu halkaya bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olduğu duyuruda; 1 Nisan 2018 Pazar Günü MEB şube müdürlüğü sınavını yapacağını duyurdu. 

Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecek sınavla 513 şube müdürünün ataması yapılacak.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla, Memurpostasi.com'a yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bugüne kadar birçok kitap hazırladık. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Aday Öğretmenlik,  Yüksek Öğretim Kurumları Görevde Yükselme... sınavlarına hazırlık kitapları bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak kariyer yolculuklarında üyelerimizin hep yanında yer aldık.

Bu önemli çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı MEB Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı’na girecek üyelerimiz için hazırladığımız kitabı tamamladık. Hukuk ve Mevzuat birimimiz tarafından, alanında uzman kişiler tarafından titizlikle hazırlanan eseri; gelen talepler doğrultusunda 1 hafta - 10 gün içerisinde üyelerimize ücretsiz olarak ulaştıracağız. 

Eğitim-Bir-Sen olarak, sınava girecek üyelerimize başarılar diliyor, ihtimamla hazırladığımız bu kitabın başarılarına katkı sunmasını temenni ediyoruz."

Aldığımız bilgilere göre; en son 2014 yılında yapılan MEB Şube Müdürlüğü sınavına yaklaşık 35 bin aday katılmıştı. 

1 Nisan 2018 tarihinde yapılması planlanan MEB Şube Müdürlüğü sınavına yaklaşık 50 bin adayın katılması bekleniyor. 

MEB Şube Müdürlüğü sınav takviminin belirlenmesi ile birlikte piyasaya çok sayıda kitap çıkmış durumda. Çeşitli yayınevleri tarafından hazırlanan kitapların her biri 50-60 TL gibi rakamlardan başlıyor. 

Sami Aydoğan - Memurpostasi.com özel haber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum