Eğitim İş Yönetimi İl Gezilerinde

Eğitim İş Yönetimi İl Gezilerinde

Genel Başkanımız Veli Demir ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz örgütlenme çalışmaları kapsamında il gezileri gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Genel Başkanımız Veli Demir, Çorlu, Tekirdağ, Keşan, Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz’da Genel Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu ve Genel Örgütlenme Genel Sekreterimiz Osman Kandemir ise Tokat ve Niksar’da çeşitli temaslarda bulundular.
 
Genel Başkanımız Veli Demir, Tekirdağ’da okulları ve Valiliği ziyaret etti ardından Eğitim-İş’in yetki aldığı Keşan’da dayanışma yemeğine katıldı. Dayanışma yemeği, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale Şube Başkanlarımız, İpsala, Çorlu, Babaeski, Lüleburgaz, Gelibolu, Lapseki Temsilcilik Başkanlarımız ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Birleşik Kamu-İş Edirne temsilcileri, ADD Keşan Şubesi, çok sayıda davetli ve üyemizin katılımı ile gerçekleştirildi. Emekli olan üyelerimize ve Temsilcilik Eski Başkanımız Feridun Kuşkonmaz’a teşekkür plaketleri verildi.
 
Edirne’de ise Konfederasyonumuza bağlı sendikaların il temsilcileri ile geniş katılımlı üye toplantısına katılan Demir, burada basın toplantısı düzenledi.
 
Kırklareli Şubemizi de ziyaret eden Genel Başkanımız Veli Demir, Eğitim-İş’in yetkili sendika olduğu Lüleburgaz’da gerçekleştirilen kahvaltıda üyelerimizle bir araya geldi.
 
Genel Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu ve Genel Örgütlenme Sekreterimiz Osman Kandemir de Niksar İlçe Temsilciliğimizin düzenlediği kahvaltıya katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.