Engellenen Sitelere Giriş Programı - Psiphon 3 indir

Engellenen Sitelere Giriş Programı - Psiphon 3 indir

Engellenen sitelere kolaylıkla giriş sağlayabilen Psiphon Windows ve android için uyumlu bir programdır. Belirli sebeplere bağlı olarak engellenen sitelere giriş oldukça zor olabilmektedir. Bu problemin ortadan kaldırılması amacıyla tasarlanan uygulamanın

Engellenen Sitelere Giriş Programı - Psiphon 3 indir

Psiphon VPN

Engellenen sitelere kolaylıkla giriş sağlayabilen Psiphon Windows ve android için uyumlu bir programdır. Belirli sebeplere bağlı olarak engellenen sitelere giriş oldukça zor olabilmektedir. Bu problemin ortadan kaldırılması amacıyla tasarlanan uygulamanın ücretli ve ücretsiz sürümleri mevcuttur. Vpn uygulaması olan Psiphon kullanımında herhangi bir üyelik açmaya gerek yoktur. Uygulamanın cihaza indirilerek kurulumunun yapılması ardından kullanıma başlanabilmektedir. Kullanıcıların girdikleri sitelerin gizlenmesi gibi bir özellik program da bulunmamaktadır.

Psiphon Nedir?

Vpn uygulamalarından beklenilen en büyük özellik programın hızlı ve sorunsuz halde çalışmasıdır. Psiphon bu beklentilerin tamamını karşılayan ve binlerce kişi tarafından severek kullanılan bir uygulamadır. Güvenilir bir uygulama olması tercih edilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Windows ve android işletim sistemine sahip cihazlara kolaylıkla indirilerek kurulumu yapılabilmektedir. Erişim engeli olan sitelere kolaylıkla ulaşılması için tercih edilen bir uygulamadır. Vpn kullanımına herhangi bir limit getirmeyen uygulamada reklamlar ile karşılaşmak mümkündür. Reklamlar yalnızca maddi amaçla yapılmaktadır, herhangi bir risk içermemektedir. Gösterilen reklamların sayısı abartılı olmadığı için kullanan kişiyi rahatsız etmesi de mümkün değildir.

Psiphon Neden Kullanılır?

Teknolojinin güvenli olarak kullanılması günümüzde herkes için oldukça önemli bir detaydır. İnternette gezinirken kişi kendini güvende hissetmek isteyebilir, bu olağan bir durumdur. Psiphon her anlamda kişinin güvenliğini sağlayarak erişim engeli olan sitelere giriş yapılmasına yardımcı olmaktadır. Engellenmiş veya kısıtlanmış siteler farklı amaçla kullanılabilmektedir. Bazen engeller oldukça haklı sebeplere bağlanırken bazen saçma sebepler öne sürülerek site erişimlerine engel koyulabilir. Yaşanılacak can sıkıcı durumların önüne geçen Psiphon kimliği gizleme özelliğine sahip değildir. Vpn uygulamalarından biri olmasına karşın girilen sitelerin gizlenmesi gibi bir durum söz konusu olmamakla birlikte blok kaldırma programı olarak kullanılmaktadır.

Psiphon indir - https://indirgeek.com/psiphon/

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.