Erdoğan'dan 'donarak şehit olan askerler' açıklaması

Erdoğan'dan 'donarak şehit olan askerler' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, donarak şehit olan askerlerle ilgili eleştirilere ilişkin, "Askerimizin bütün teçhizatı ayakkabısından paltosuna kadar en kaliteli ürünlerden oluşuyor" dedi.

Şurada 2 şehidimiz oldu son anda. Donarak şehit oldular. Yok elbiseleri mi yoktu gibi Bay Kemal buralardan kendine rant elde etmeye çalışıyor. Bay Kemal benim dedem Sarıkamış'ta tüfeğine sarılı olarak ve donarak şehit oldu. Kurşunla şehit olmak da var, donarak olmak da. Bize elbise falan filan bunu anlatma.

Şu anda bizim askerimizin tüm teçhizatı hepsi dünyadaki en modern tüm orduların kullandığı malzemelerdir. Sen bilmeden ne anlatıyorsun ya buralardan oy alabilir miyim diye ne diyorsun. Dürüst ol... Milleti niye aldatmaya kalkıyorsun. Ama senin şehadet diye bir inancın yok.

Zaten bittin, gittin, gidiyorsun ya... Sen 15 temmuz gecesi de tankların gölgesinde kaçarak Bakırköy belediyesine sığınan adamsın senin biz karakterini biliyoruz. Çünkü bütün bunlar cibilliyet meselesi. İnşallah 31 Mart bu işin artık sonu olacak. CHP'de bu millet de senden kurtulacak.

Mahalli seçimlerde meselenin sadece AK Parti değil, büyük Türkiye sevdası olduğu bilinciyle hareket etmeliyiz.

Bize AK Parti'nin sırtında kendine ikbal arayan değil yüreğinde hizmet aşkı kafasında proje olan adaylar lazım.

Bu şuurla hareket edebilirsek de 2019'daki yerel seçimlerde yeni bir rekora imza atabiliriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.