Erdoğan'dan Suriye Mesajı: Bu işin geri dönüşü yok

Erdoğan'dan Suriye Mesajı: Bu işin geri dönüşü yok

Gine Cumhurbaşkanı Konde ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı operasyonuyla ilgili 'El Bab'ı dört yandan kuşattık, geri dönüşü yok' dedi.

Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından Gine Cumhurbaşkanı ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı konusunda koalisyon güçlerini eleştirdi ve "bu işin geri dönüşü yok, el Bab'ı dört yandan kuşattık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

DAEŞ terör örgütünü El Bab'ta dört yandan kuşatmış durumdayız. Tabi koalisyon güçleri şu anda verdikleri sözü tutmuyorlar.

Çıktığımız bu yoldan geri dönmemiz mümkün değil. Yani Rakka'dan geliyormuş, gelmiyormuş... Arkadaşlar bu olanların hepsi stratejidir. Bütün taktikler değerlendirilir ve ona göre de adımlar atılır.

Koalisyon güçleri DAEŞ'e karşı mücadeleden bahsediyordu, bizi de DAEŞ'e destek vermekle suçluyorlardı. Şimdi terör örgütlerini destekliyorlar.

Diyorum ya, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Şehitlerimiz var, canımız acıyor ama geri dönemeyiz.

Gaziantep'e bombayı yediğimiz zaman benim vatandaşlarım şehit olduğu zaman, Kilis'te vatandaşlarım şehit olduğunda bunun bedelini kim ödeyecek? O zaman da "hükümet nerede" diyorlar. Biz ne gerekiyorsa onu yapacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.