Erdoğan'ın sözleri salonu ayağa kaldırdı

Erdoğan'ın sözleri salonu ayağa kaldırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura törenine katıldı. Erdoğan'ın "Türkiye'i bölemeyeceksiniz, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız..." sözleri salonu ayağa kaldırdı.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Öncelikle bugün ataması yapılacak 6113 engelli kamu personelimize görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizler birer kader mahkumu değilsiniz, sizler her şeyinizle bu ülkenin kalkınmasına katkıda bulunacak insanlarsınız.

Üsküdar'da tankın üzerine çıkan engelli kardeşimiz herkesin takdirini kazanmıştır.

Ne DAEŞ ne PKK hiçbir gücün bu birlik ve beraberlik karşısında başarılı olma şansı yoktu. 

"IŞİD VE PYD'YE KARŞI.."

"IŞİD ve PYD gibi terör örgütlerine yönelik operasyonu ordumuz başlatmış durumda.

Suriye'de yapılan saldırılar artık son bulmalı. Bugün bizi terör örgütü ve darbecilerle mücadelede yalnız bırakanların aynı sorunla karşılaştığında yardım için yüzleri olmayacak.

 

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak kim olursa olsun, bu millet var olacaktır. 12, 13, 14 yaşında çocukları terörist olarak yetiştiriyorlar. Bunlar lanetlidir.

Gaziantep'te düzenlenen saldırı, bardağı taşıran son damla oldu.  

BU HALKA DİZ ÇÖKTÜRMEYECEKSİNİZ

Türkiye, Suriye'de sahneye konulmaya çalışan oyuna asla rıza göstermeyecektir. Meseleye bilfiil el koymak dahil tüm imkanlarımızı ortaya koyarak, Suriye'nin toprak bütünlüğünü sağlayarak, Suriyelilerin kendilerini yönetilmesine kararlıyız. Suriye halkı kiminle yöneticileğine karar versin. Buna tahammül edemiyorlar. Tüm terör örgütlerini üzerimize salanlar bu oyunun deşifre olduğunu görmeliler. Son dönemde yoğunlaşan terör olaylarıyla verilmek istenen mesaja cevap veriyoruz, Türkiye'yi bölemeyeceksiniz, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız... 1000 yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.