Eren atıyor Galatasaray kazanıyor

Eren atıyor Galatasaray kazanıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u Eren Derdiyok'un golleriyle 2-0 mağlup etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u Eren Derdiyok'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, Eren'in gol attığı 3 maçta da sahadan galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, TT Arena'da karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 2-0'lık skorla mağlup ederek puanını 10'a çıkardı. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 6. dakikada Eren Derdiyok'un rövaşatasıyla 1-0 öne geçti. Eren'in 89. dakikada attığı gol ile de karşılaşma Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin son anlarında kazanılan penaltı vuruşundan Selçuk İnan yararlanamadı.

SNEIJDER 100. MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte Süper Lig'de sarı-kırmızılı formayı 100. kez giydi. 2012-2013 sezonun devre arasında İtalyan ekibi Inter'den transfer edilen Sneijder, geride kalan 99 maçta 30 kez fileleri havalandırdı. Sneijder'in sarı-kırmızılı formayla 100. maçında eşi Yolanthe Cabau ve oğlu Xess Xava da Hollandalı futbolcuyu yalnız bırakmadı. Maç sonunda Sneijder, oğlu ile taraftara üçlü çektirdi.

GALATASARAY, TARAFTARIYLA BULUŞTU

Sarı-kırmızılılar 19 Mayıs 2016 tarihinde Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Kayserispor maçından sonra bu sezon ilk kez taraftarıyla buluştu. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa finalinde taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle ilk iç saha maçı olan Kardemir Karabükspor karşılaşmasını seyircisiz oynamıştı. Çaykur Rizespor karşılaşmasında TT Arena'da yaklaşık 35 bin taraftar vardı. Karşılaşma boyunca sürekli tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Galatasaray ile özlem giderdi.

RIEKERINK'E ÖZEL PANKART AÇILDI

Karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'e sevgi gösterisinde bulunurken, tribünlere çağırdı. Riekerink'e sık sık tezahüratlarda bulunan Galatasaraylı taraftarlar, maç başlarken "Sana inanıyoruz ve güveniyoruz hocam" ve "Riekerink Bey Diyeceksiniz" pankartı açtı.

EREN ATIYOR, GALATASARAY KAZANIYOR

Galatasaray'ın bu sezon Kasımpaşa'dan transferi Türk asıllı İsviçreli golcüsü Eren Derdiyok gollerini atmaya Çaykur Rizespor karşılaşmasında da devam etti. Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında TT Arena'da oynanan Kardemir Karabükspor maçında ilk golünü atan Eren, ligin ikinci haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçını da boş geçmedi. Sarı-kırmızılılarla çıktığı 4 maçta 4 gol kaydeden Eren'in gol attığı maçlarda Galatasaray kazandı.

GALATASARAY, UBEY'İ AĞIRLADI

Adana'da çalıştığı bir sanayi sitesinde üstünde Sneijder'in formasıyla çekildiği fotoğrafla bir anda çok konuşulan Suriyeli 10 yaşındaki Udey, Türk Telekom Arena'da oynanan Çaykur Rizespor maçında sahaya Wesley Sneijder ile birlikte çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.