Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a: Fenerbahçe'yi babanın sana aldığı bir oyuncağa çevirdi

Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a: Fenerbahçe'yi babanın sana aldığı bir oyuncağa çevirdi

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert eleştiriler yönelterek, kulübü "babasının kendisine aldığı bir oyuncağa çevirme" suçlamasında bulundu. Altaylı, şampiyonlukların gelip geçici olduğunu belirterek, asıl önemli olanın adamlık...

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert eleştiriler yönelterek, kulübü "babasının kendisine aldığı bir oyuncağa çevirme" suçlamasında bulundu. Altaylı, şampiyonlukların gelip geçici olduğunu belirterek, asıl önemli olanın adamlık olduğunu vurguladı.

Altaylı, kaleme aldığı yazısında, bugün oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray maçını da değerlendirerek, "son yılların en anlamsız, en manasız maçı" olarak nitelendirdi. Fenerbahçe'nin son kongresinde herhangi bir gelişme yaşanmadığını ifade eden Altaylı, Ali Koç'un "Kupa finaline çıkmayacağız" açıklamasının ardından bu kararını değiştirmesini eleştirdi.

Aynı zamanda Altaylı, Ali Koç'un kararlarını eleştirirken, Galatasaray'ın bugünkü maça tam kadro çıkması durumunda tarihe geçeceklerini savundu. Altaylı, genç takımla çıkmayı tercih etmenin hatalı olduğunu belirterek, bu tarz bir kararın unutulacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.