Fatih Tekke Beşiktaş'ta!..

Fatih Tekke Beşiktaş'ta!..

Transfer döneminin bitimine saatler kala Beşiktaş, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı. Fatih Tekke sağlık kontrolünden geçirildi.

ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA

Beşiktaş yönetimi, transfer sezonunun bitiminin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile her konuda anlaştı. Az önce kontrolleri biten Tekke ile akşam mesai saatinin bitiminde sözleşme imzalanacak. Fatih Tekke için Rus kulübüne 750 bin EURO, Fatih Tekke'ye yıllık 1.5 milyon garanti para ile maç başına 40 bin TL verileceği öğrenildi.

Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, yapılan görüşmeler sonrası Fatih Tekke ve Rubin Kazan kulübü ile anlaşmaya vardı.

Sözleşmenin şartlarının ve Fatih Tekke'nin alacağı ücretin önümüzdeki saatlerde Siyah-beyazlı kulüp tarafından açıklanması bekleniyor.

4 yıldır Rusya'da forma giyen Fatih Tekke ilk takımı Zenit ile hem lig hem de UEFA Kupası şampiyonluğu kazanmıştı. Tecrübeli futbolcu geçen sezon ise Gökdeniz Karadeniz'in forma giydiği Rubin Kazan'a transfer olmuştu.

BORSA'YA AÇIKLAMA
Beşiktaş, transferin son gününde Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke ile anlaşırken, bu futbolcuyla görüşmelere başlandığını da İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, "Şirketimiz, futbolcu Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüşmelere başlamıştır" denildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Beşiktaş'ın, transferin son gününde anlaşmaya vardığı Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.
Fatih Tekke, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık muayenelerine tabi tutuldu.
Deneyimli futbolcunun, akşam üzeri Beşiktaş Kulübü ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor


Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.