Fatih Terim ve Ünal Aysal'dan son toplantı

Fatih Terim ve Ünal Aysal'dan son toplantı

Galatasaray başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim Real Madrid maçı öncesi oyuncularla bir toplantı yaptı.

 

Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde  Galatasaray bu akşam TSİ 21:45'te İspanyol devi Real Madrid ile karşı karşıya geliyor.

Bu önemli maç öncesi Galatasaray başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular son toplantıda bir araya geldiler.

HEPİNİZE GÜVENİYORUM

Konuşmaya başkan Ünal Aysal başlarken "Bugün Galatasaray'ın büyük tarihine yeni bir zafer yazacağınızdan hiç şüphem yok. Burdan istediğimiz skoru elde edip evimize öyle döneceğiz. Sizlere güvenim sonsuz.

PRİMLERE  SON DAKİKA ZAMMI

Schalke maçında neler yapacağımızı herkese gösterdik." diyerek sözlerine son verirken hafta içinde 25 bin Euro olan primi 30 bin Euro'ya çıkarttığını söyledi.

AVRUPA'DA ALINMADIK KUPA BIRAKMAYACAĞIZ

Ünal Aysal'dan sonra sözü Fatih Terim aldı. İmparator yaptığı konuşmada " Buraya kadar gelmeniz zaten çok büyük bir başarı. Avrupa'ya Galatasaray ismini yeniden hatırlattınız. Bu sene olsa da olmasa da yakın hedefimiz bu kupanın sahibi olmak ve Avrupa'da alınmadık kupa bırakmamaktır.

RAKİP REAL YA DA BARCELONA FARK ETMEZ

Karşımızda hangi takım olursa olsun biz Galatasaray gibi oynayacağız. Bugün Real yarın Barcelona rakibimiz hangi takım olursa olsun Galatasaray'ın tarihi müzemizde olan gerçeklerdir. Aslanlarım Allah yar ve yardımcınız olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

YİNE BİR 3 NİSAN GECESİ..

Galatasaray, bundan 12 yıl önce yine bir 3 Nisan gecesi Real Madrid'le çeyrek final maçı yapmış ve zorlu mücadeleden 3-2 galip ayrılarak tarih yazmıştı.

TERİM VE MOURINHO BASIN TOPLANTISINDA

Dün akşam saatlerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, sahada korkmadan mücadele edeceklerini söyledi

Real Madrid'in teknik patronu Mourinho ise basın toplantısında Fatih Terim'e övgüler yağdırdı. Mourinho, "Galatasaray çok büyük bir hocaya sahip" diye konuştu.

İŞTE İLK 11'LER

Galatasaray'ın sahaya Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk İnan, Sneijder, Drogba, Burak ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Real Madrid'in muhtemel ilk 11'i ise şöyle: Diego Lopez, Khedira, Varane, Sergio Ramos, Coentrao, Modriç, Xabi Alonso, Mesut Özil, Kaka, Ronaldo, Higuain.

kralspor.ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.