Fatmanur Altun, THY'nin verdiği 20 bin TL'lik maaştan feragat etti

Fatmanur Altun, THY'nin verdiği 20 bin TL'lik maaştan feragat etti

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun'un, bu görevinden maaş almadığını açıkladı. Altun'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 20 bin TL'lik ücretten feragat ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun'un kendi talebi doğrultusunda, bu görevinden maaş/ücret almadığını söyledi.

Üstün, açıklamasında, "Türk Hava Yolları A.O.'ya Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak katkı sağlayan sayın Dr. Fatmanur Altun kendi talebi doğrultusunda bu görevi karşılığında şirketimizden herhangi bir ücret/maaş almamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

Yahya ÜSTÜN

 

@yhyustun

 

Türk Hava Yolları A.O.'ya Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak katkı sağlayan sayın Dr. Fatmanur Altun kendi talebi doğrultusunda bu görevi karşılığında şirketimizden herhangi bir ücret/maaş almamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fatmanur Altun

 

@fatmanuraltun

 

Evet, bir ücret var. Aylık 20 bin TL. Ve ben kamu namına o ücretten gönül rızamla feragat ettim. Böyle bir ücretten feragat etmiş olabileceğim aklınıza hiç yatmıyor değil mi. İBB’de bile “tek kurum, 3 maaş” düzeni varken, aklınızın almaması normal. Bu arada CHP’de tecavüz var!

Cumhuriyet

@cumhuriyetgzt

"Eşim THY'den ücret almıyor" diyen Fahrettin Altun'u faaliyet raporları yalanladı https://cumhuriyet.com.tr/haber/esim-thyden-ucret-almiyor-diyen-fahrettin-altunu-faaliyet-raporlari-yalanladi-1797081

Image

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.