Fenerbahçe, Avrupa'yı Fethetti

Fenerbahçe, Avrupa'yı Fethetti

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Marsilya'yı devirip, gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi.

 

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Fenerbahçe deplasmanda Marsilya ile karşı karşıya geldi. Velodrome Stadı'nda oynanan mücadelede gülen taraf ilk yarıda bulduğu golle Fenerbahçe oldu.
 
Sarı-lacivertlilerin golü 40. dakikada Bekir İrtegün'ün rövaşatasından geldi. Bu galibiyetle F.Bahçe puanını 13 yaptı ve son maç öncesinde gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Marsilya ise 5 puanda kaldı.
 
ESKİŞEHİR 11'İ SAHADA
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda deplasmanda Olympique Marsilya ile yaptıkları maçta, ligdeki Eskişehirspor maçının 11'inden değişiklik yapmadan takımını sahaya sürdü.
 
Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın 11 kişilik kadrosuna Olympique Marsilya karşısında da görev verdi.
 
Fenerbahçe'de kaleyi Volkan Demirel korurken, savunma Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım'dan, orta alan Meireles, Mehmet Topal, Kuyt, Cristian ve Caner Erkin'den oluştu. Forvette de Sow görev aldı.
Fenerbahçe'de performansındaki düşüş nedeniyle son maçlarda kadroya giremeyen Krasic, Olympique Marsilya mücadelesinde yedekler arasında yer buldu. Sarı lacivertli takımda Marsilya'ya getirilen 20 kişilik kadrodan, kalecilerden Serkan Kırıntılı ve Recep Niyaz 18 kişilik kadronun dışında kaldı.
 
haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.