Fenerbahçe Kupaya Göz Dikti

Fenerbahçe Kupaya Göz Dikti

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Göztepe'yi rahat geçti.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Süper Lig ekibi Fenerbahçe, PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'yi 4 - 0 yenerek bir üst tura yükseldi ve gruplara kaldı.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye turu getiren golleri, 16 ve 47. dakikalarda Sezer Öztürk, 54. dakikada Krasiç ve 87. dakikada da Recep Niyaz kaydetti.
 
 
CİMBOM'A GÖZDAĞI
 
Fenerbahçe, 4-0'lık skorun ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam ederek gruplara kaldı. Fenerbahçe ayrıca hafta sonu oynayacağı Galatasaray derbisi öncesinde hem moral kazanmış hem de rakibine gözdağı vermiş oldu.
 
KOCAMAN'DAN MAÇ YORUMU
 
Basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Aykut Kocaman, "Böyle maçlarda öne geçmeyi başarmak büyük bir zorluk gerektiriyor. İkinci golü de bulamazsanız maç yakın gidiyor. İlk golü bulduğumuz ana kadar daha derli toplu bir Göztepe vardı. Son 10 dakika içinde arka arkaya sert kontrataklar yedik. İkinci yarıda gelen gol rakibin direncini kopardı ve tamamen oyunun kontrolü bize geçti." diye konuştu.
 
"DİĞER BİRKAÇ TAKIMIN ELENMESİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL"
 
Galatasaray ve Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesiyle ilgili soruya da cevap veren Kocaman, "Rakiplerimizle ilgili direk yorum yapmak doğru değil. Bizim de içinde bulunduğumuz 8 tane kupayı çok isteyen güçlü takım buluşacaklar, ikiye bölünecek, 4'erli gruplarda kupayı kazanmak için büyük bir arzuyla mücadele edecekler. Diğer birkaç takımın elenmesinin çok büyük öneminin olduğunu düşünmüyorum. 8 tane çok istekli takım olacak burada." şeklinde konuştu.
 
Stat: Şükrü Saraçoğlu
 
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, İsmail Şencan, Serkan Akal
 
Fenerbahçe: Serkan Kırıntılı 7, Orhan Şam 7, Egemen Korkmaz 7, Serdar Kesimal 7, Hasan Ali 7, Mehmet Topuz 6 (Dk. 59 Stoch 6), Selçuk Şahin 7, Meireles 6 (Dk. 80 Recep Niyaz 7), Krasiç 6, Sezer Öztürk 8 (Dk. 64 Salih Uçan 5), Kuyt 6
 
Göztepe: Kazım Sarı 3, Bahia 3, Hamza Gezmiş 4, Şamil Ünal 3 (Dk. 71 Aytek Aşıkoğlu ?), Dilaver Güçlü 4, Yasin Avcı 3 (Dk. 57 Şaban Yılmaz 3), Halil 3, Veli Kızılkaya 3, Fatih Yiğen 4, Theo Weeks 4 (Dk. 82 Fatih Doğan ?), Ali Kuçik 5
 
Goller: Dk. 16 ve 47 Sezer Öztürk, Dk. 54 Krasiç, Dk. 87 Recep Niyaz (Fenerbahçe)
 
Sarı kartlar: Dk. 41 Serdar Kesimal, Dk. 83 Krasiç (Fenerbahçe), Dk. 84 Hamza Gezmiş (Göztepe)
 
haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.