Fenerbahçe taraftarından başkan kim olsun anketi

Fenerbahçe taraftarından başkan kim olsun anketi

Sarı lacivertli kulüpte başkanlık seçimi yaklaşırken taraftarlar kendi adaylarını seçti.

Fenerbahçe'ye büyük darbe vuran şike sürecinin ardından 2 Kasım'da gerçekleştirilecek olan kongrede ana gündem maddesinin başkanlık seçimi olacağı öngörülüyor.

Şu ana kadar adaylığını direkt olarak açıklayan tek isim, muhalif duruşuyla dikkat çeken Saadettin Saran. Gündemdeki diğer isimler Nihat Özdemir ve Ali Koç'un durumları ise belirsizliğini koruyor.

SARAN NASIL AFFEDİLECEK

Eurosport Türkiye'de yer alan habere göre, daha önce kulüpten ihraç edilen Saran'ın geri dönüşünün nasıl bir durum yaratacağı büyük merak konusu. Çünkü tüzüğe göre kulüpten bir kez ihraç edilen kişiler, tekrar kulübe üye olamıyor. Saran için genel kurulda af maddesi gündeme gelebilir. Bu tip bir maddenin kabul edilebilmesi için salondaki üyelerden üçte ikisinin evet oyu vermesi gerekiyor.

YILDIRIM'IN ADAYI NİHAT ÖZDEMİR

Aziz Yıldırım'ın başkanlık için Nihat Özdemir'i desteklediği biliniyor. İlk etapta bu fikre sıcak bakmadığını, "Benim adaylık gibi bir düşüncem yok. Benim çok yoğun bir iş tempom var. Hepimizin bildiği gibi dünyanın üçüncü büyük havalimanını inşa ediyoruz" sözleriyle ifade eden Özdemir'in, buna rağmen kesin kararını henüz vermediği ve son ana kadar bekleyeceği iddia ediliyor.

TARAFTAR ALİ KOÇ'U İSTİYOR AMA..

Başkanlık için gündeme gelen isimlerden Ali Koç ise aday olmak istemiyor. Ali Koç'un çekimser kalmasının arkasında ise ailesinin telkinleri yatıyor.

Fenerbahçe'ye başkan olması fikrine sıcak bakmayan ailesi, şu anda Ali Koç'un adaylığı önündeki en büyük engel konumunda.

Taraftar sitesi Antu'da yapılan ankete göre taraftarların başkanlık koltuğunda görmek istedikleri isim Ali Koç. Koç, %38,23 ile oyların önemli bölümünü alırken, Aziz Yıldırım %30,04 ile onu takip etti. Sadettin Saran %10,55, Ferih Şahenk ise %9,65 oy alabildi.

kral spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.