Fenerbahçe'de Fatih Terim operasyonu

Fenerbahçe'de Fatih Terim operasyonu

Yönetim "Lig için umut varken harekete geçelim" diyerek hatırlı kişileri araya koydu, sınırsız bütçe sözüyle Terim'in kapısını çaldı

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Buca yenilgisi bardağı taşırdı, Aykut Kocaman'ın yerine hoca arayışı başladı. Yönetimin çok gizli bir operasyon ile Fatih Terim'e teklif götürdüğü öğrenildi. "Türkiye'de takım çalıştırmam" diyen İmparator'u ikna etmek için 'hatırlı' kişiler devreye sokuldu. Başkan Aziz Yıldırım, yönetimden gelen "Avrupa bitti, kupa bitti. Lig için henüz umut varken harekete geçelim" baskılarına sonunda karşı koyamadı ve "Konuşalım" dedi.

Bu takım çok kaliteli
Fatih Terim'e "Sınırsız bütçe" sözünün de verildiği öğrenildi. Fatih Terim ikna edilirse Aykut Kocaman'a "Sportif direktör" olarak kalması önerilecek. Yöneticiler, "Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçırdık. Kupada final oynadık. O takıma Stoch, Dia, Niang, Yobo, Caner gibi kaliteli isimler de eklendi. Takımın fırtına gibi esmesi beklenirken hayal kırıklığı yaşadık. Bir başarısızlık varsa bu tamamen hocanın suçudur" diyerek Kocaman'a bayrak açtı.
star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.