Fenerbahçe'de ortalık çok karışacak

Fenerbahçe'de ortalık çok karışacak

Buca maçında bazı şeyleri daha iyi gördüğünü söyleyen Aykut Kocaman, bu sözlerle Santos ve Lugano'yu kastetti. Diego'nun mutsuz olduğundan şüphe eden genç hoca, defans transferi yapmaya karar verdi.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Bucaspor yenilgisinin ardından yaptığı “Bu maç bize çok şey gösterdi. Tekrar tekrar izleyip, karar vereceğiz” diyerek bir anlamda futbolcularına 'aba altından sopa' gösteren F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Santos kadar Lugano'dan da rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede takımda bazı 'dengesizlikler' sezdiğini dile getiren 45 yaşındaki hoca, defans güvenliğinde çok önemli bir yer verdiği Uruguaylı yıldızın eski mücadele gücünden ve isteğinden uzak kaldığı yönündeki fikrini de dile getirirken, bu soruna çözüm bulmak için karar değişikliğine gitti.

Birkaç gün önce yaptığı açıklamalarda “Transfere ihtiyaç yok” diyen Kocaman, Lugano'nun bu tavırları sonrası bir defans oyuncusu almaya karar verdi.

BU SEZON 7 GOLÜ VAR

Bilindiği gibi 29 yaşındaki oyuncu, yönetimle yaptığı son sözleşmeye '3.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi koydurmuş fakat tüm İtalya'yı gezmesine rağmen kendisine takım bulamamıştı.

Defansıyla eleştirilen Lugano, bu sezon 7 gol atarak gönül almış oldu.
beyaz haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.