Fenerbahçe'den 10 numara galibiyet

Fenerbahçe'den 10 numara galibiyet

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Borussia Mönchengladbach'a konuk oldu.

 

Aldığı kötü sonuçların ardından; kaptanı, 10 numarası Alex'le sıkıntılı bir ayrılık yaşayan Fenerbahçe, Mönchengladbach deplasmanında harika bir sonuç aldı, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için büyük avantaj yakaladı.. 
 
 
İLK GALİBİYETİNİ ALDI 
Borussia Park'ta oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 4-2 kazanarak bu sezon UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini almış oldu.
Karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 25 ve 87. dakikalarda Cristian Baroni, 40. dakikada Raul Meireles ve 71. dakikada Dirk Kuyt'tan geldi. Mönchengladbach'ın gollerini ise 18'de de Jong ve 74'te De Camargo kaydetti.
Sarı lacivertli takım Alex'in ayrılığının ardından çıktığı ilk maçta gollü bir galibiyet alarak gövde gösterisi yaparken Portekizli yıldız Raul Meireles'te kariyerinin ilk Fenerbahçe golünü de kaydetmiş oldu.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda 4 puana yükselirken rakibi Mönchengladbach'ı ise ... Temsilcimiz Fenerbahçe Avrupa arenasındaki üçüncü maçını 25 Ekim tarihinde AEL Limassol ile deplasmanda oynayacak.  
 
www.internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.